Σχετικά με το GRNet

Το GRNet είναι ένα IRC δίκτυο με σκοπο να εξυπηρετίσει τους χρήστες του Ελληνικού Internet. Κάνοντας το ξεκίνημά του το 1995 και με ένα σταδιακό ρυθμό ανάπτυξης έχει φτάσει αυτή τη στιγμή να αποτελείται από πολλούς servers, εντός και εκτός Ελλάδας, εξυπηρετώντας χιλιάδες χρήστες ταυτόχρονα.

Με την είσοδό σας στο χώρο του GRNet μπορειτε να συνομιλήσετε με τους χρήστες που βρισκονται σε αυτό, να δημιουργήσετε έναν δικο σας χώρο ομιλίας, το δικό σας κανάλι, και παράλληλα να ανταλάξετε απόψεις και ιδεες μέσα στα υπάρχοντα καναλια.

Με σκοπό τη δική σας εξυπηρέτιση η ομάδα του GRNet φροντίζει να παρέχει σημεία παρουσίας του, servers, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, αλλά και έξω από αυτή. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ένα σημείο παρουσίας του δικτύου κοντά σας.. Αναζητήστε το!

Τα σημεία παρουσίας του δικτύου είναι συνδεμένα μεταξύ τους με γραμμές μεγάλων ταχυτήτων, έχοντας σκοπό τη γρήγορη και σταθερή ανταποκριση.

Ποιός είναι λοιπόν το GRNet; θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανεις.. Η απάντηση είναι απλή, το GRNet και η καρδιά του δικτύου ειναι μια ομάδα από φίλους οι οποίοι ξεκινώντας αυτό το δίκτυο για το δικό τους μεράκι και για τη δική τους εξυπηρέτηση, είχαν την καλή διάθεση να προσφέρουν και σε άλλους ένα κομμάτι της δημιουργίας τους.

Τι κερδίζουν τα άτομα που απαρτίζουν την κεντρική ομάδα του GRNet; Κερδίζουν οτι κέρδιζαν και όταν ξεκίνησαν το δίκτυο αυτό, έναν τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους, και μεταξύ όλων όσων συμμετέχουν στο δίκτυο ως απλοί χρήστες. Προσφέρουν έναν τόπο συνάντησης Ελλήνων του εξωτερικού με τους φιλους τους και την οικογένειά τους στην Ελλάδα.

Το μέλλον του δικτύου το καθορίζουν πάντα τα άτομα της κεντρικής ομάδας του, καθώς και ο αριθμος αλλά και το κέφι των χρηστών του. Έτσι λοιπον με εφοδια τη δεδομένη πλέον ύπαρξη καλής διάθεσης και με εξίσου μεγάλο μεράκι όπως και στην αρχή της δημιουργίας του, το GRNet θα είναι κοντα σας με συνεχείς προσπάθιες βελτίωσης και ανανέωσης.

Advertisement